Waarom Integrand

Groot Bereik

Integrand heeft twaalf vestigingen, 130 bestuursleden en een database met duizenden studenten met de meest uiteenlopende studierichtingen. Deze database bestaat uit ambitieuze studenten die zich zelf bij ons hebben aangemeld en benieuwd zijn naar hun carrièremogelijkheden.

Landelijke Dekking

Integrand heeft als enige studentenorganisatie in Nederland een vestiging in iedere universiteitsstad. Wij kunnen precies de student vinden waar u naar op zoek bent.

Voor & Door Studenten

Integrand wordt bestuurd door studenten. Aangezien wij onderdeel uitmaken van onze doelgroep weten wij waar de hedendaagse student naar op zoek is en hoe u hen het beste kunt bereiken.

Jarenlange Ervaring

Integrand bemiddelt al sinds 1980 studenten om hen met de arbeidsmarkt kennis te laten maken.

No Cure - No Pay

Integrand hanteert een "no cure, no pay" beleid wat inhoudt dat u ons pas betaalt wanneer wij u de dienst hebben geleverd.

Voor Bedrijven

Stages Bemiddeling

De core business van Integrand is al 35 jaar lang stagebemiddeling. Dus heeft u een academische stagiair nodig? Integrand helpt u met het vinden van de juiste student!
 

Lees meer

Carrière Evenementen

Wilt u potentiele werknemers ontmoeten? Integrand heeft een breed scala aan evenementen gericht op het samenbrengen van academische studenten en bedrijven.

Lees meer

Online Adverteren

Wilt u uw bedrijf online profileren? Integrand biedt verschillende mogelijkheden om uw online zichtbaarheid onder studenten te vergroten. 

Lees meer

Campus Recruitment

Bent u meer op zoek naar offline mogelijkheden om uw bedrijf te promoten? Met posters/flyers/magazine-advertenties en meer vindt u in Integrand de juiste partner.

Lees meer

BEDRIJVEN OVER INTEGRAND

“Al jarenlang vormen Integrand en Randstad Groep Nederland een goede match. Als partner hebben we veelvuldig contact en werken we op diverse manieren samen. Zo helpt Integrand ons aan de juiste kandidaten voor onze Inhousedagen, bereiken we grote groepen studenten via hun (Social) Media kanalen en faciliteren wij op onze beurt congressen voor alle bestuursleden. Integrand vormt voor ons een prettige, betrouwbare en professionele partner.” Rick van der Westen – Campus Recruiter Randstad Groep Nederland

STUDENTEN OVER INTEGRAND

"De stage bevalt me uitstekend. Het kan niet beter. De opdracht is perfect en het bedrijf voldoet aan al mijn verwachtingen. De afhandeling van Integrand is uitstekend. Ik zal ook tijdens mijn afstudeerstage gebruik gaan maken van Integrand. Hartelijk bedankt voor alle hulp!" - Henri